Programma

Food, drinks & music

Food & drinks
Op dit festival eet je uiteraard lekker en gezond. Curry, bieterballen, Pokebowls, laat je verrassen door onze lokale culinaire helden: Ben’s Place, Chef aan de Werf, zoet van Tante Suiker en uiteraard van koffie, fris tot wijn en ambachtelijk bier vanuit Smederij Hilversum en de Stookplaats.

Music
Voetjes van de vloer en bereid je voor op een feestje met The Kelly’s!!!
The Kelly’s is een Hilversumse 3-mansformatie opgestart door Rutger ten Hoven en Kellys Callenbach. Met als vaste frontman Kelly Callenbach (Vocals), Melchior Bornhijm (Vocals en gitaar) en creagitaarbeest/percusionist Bart Koelemaij. Samen spelen zij een zeer gevarieerd en opzwepend repertoire van poppie, funky liedjes. Van vroeger tot nu maar altijd herkenbaar. Bruno Mars tot Bee gees. Van James Brown tot Dua Lupa.  (Voor deze speciale gelegenheid nemen zij percussionist Stan Distelblom mee.)

Tante Suiker
Villa Pizza
Chef a/d Werf
Ben's Place
De Stookplaats
The Kelly's

 

Tiny Heroes; kinderprogramma

Ook voor de kleinste onder ons is er veel te beleven in het kinderprogramma van Tiny Heroes; springkussens, schminken, kindermassages, kindermeditaties, zelf pizza bakken, poffertjeskraam, rondleiding door de moestuin, dansvoorstellingen en nog veel meer. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de activiteiten.

Studio Corad
Ginger Fairy

Feel Good Markt

De Feel Good markt is bezaaid met leuke ondernemers die zich allemaal bezighouden met het vergroten van geluksbeleving. Zowel op culinair gebied, als massage, yoga/meditatie producten, persoonlijk leiderschap, klankschalen, empowerment, kleding, ayurveda, aromatherapie. coaching, kinderfeestjes, Neuro-Linguistisch programmeren, feather extensions, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier.

Felice Reiki
Vanzelf jeugd en kindertherapie
YogaSway
Likewise Academy
Balanced by Helen
Triger.nl
Kabooga Bike
Buddho
Sante de Aloë
De Vrije Zwaan
The Loving Guru
Dorea Ketelaars
Love Your Lijf Coaching
Rock Your World
BESTmethode
Uit den vreemde
Yoga Styles
YogaCruise.nl
Linke Soep
A Llittle Piece of Happiness
Spirit Connection
Kernkunde
Ans Bakt Puur
Tea and More
Graffitibeasts
Parel Hsp Coaching
Ginger Fairy
Eco Yogi

de Inspiratietank

Deze helden hebben ons al meerdere malen geïnspireerd en we zijn dolblij dat ze er bij zijn deze dag om van de inspiratietank een bron van kennis, humor en verwondering te maken.

Tijd Wat
12:30 – 13:00 Individualisering & sociale cohesie
13:15 – 13:45 Geluk in 8 koppen thee
14:00 – 14:30 Duurzaamheid & verbondenheid
14:30 – 14:45 Be the Music
14:45 – 15:45 21st century skills
15:45 – 16:00 Be the Music
16:00 – 17:00 Intern leiderschap
17:00 – 17:15 Be the Music
17:15 – 18:45 Jezelf ontmoeten
19:00 – 20:00 Chakra Psychologie

 

Music from the Well

Deze songs nodigen je uit om het beste uit jezelf te halen. Om te vertrouwen op de juiste ingeving van het moment. Om improviserend te gaan leven. Music from the Well is een instant bron van inspiratie. Juist in deze tijd, waarin de kloof tussen mensen steeds groter lijkt te worden, is een ander geluid meer dan welkom. Be the music.  www.musicfromthewell.com

 

Hans Oelen – Intern leiderschap

Ik verheug me er op om kennis met je te maken en je tijdens mijn praatje, onder het motto – Intern Leiderschap – mee te nemen naar een aards bestaan, een leven, wat in tegenstelling tot het alledaagse gangbare denken en het harde werken om een gedegen bestaan op te bouwen, is gebaseerd op moeiteloosheid. Een levenshouding waarbij je wezenlijk persoonlijk bijdraagt aan je eigen welzijn en het welzijn van de samenleving als geheel en bewust en moeiteloos invloed uitoefent op je gezondheid, levensplezier, ontspanning, overvloed en geluk.

Hans Oelen is oprichter, trainer en coach van Palaver-trainingen. Met regelmaat wordt hij omschreven als wegwijzer naar persoonlijk en professioneel succes. Met kennis, kunde, wijsheid door ervaring en veel enthousiasme helpt hij mensen die geholpen willen worden, professioneel en resultaatgericht, omstandighedenoverstijgend, hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen en dromen te realiseren.

Eva van Ooijen – 21st century skills

We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien de dingen zoals wij zijn. Dit is super handig is situaties waarin alles gaat zoals het gaat en blijft zoals het was maar kan ons in de weg zitten in een een prikkelrijke samenleving en een globaliserende wereld. In deze sessie gaan we op zoek naar future proof vaardigheden.

Eva van Ooijen is trainer.  Zij studeerde Communicatie en Culturele Antropologie, woonde en werkte in het buitenland en traint al jaren mensen die te maken hebben met cultuur, cultuurverschillen en nieuwerwetse vaardigheden. Zij trainde onder ander politiemensen, zorgverleners, zakenmensen en Eredivisie voetbaltrainers).

Peter Driessen – Duurzaamheid & verbondenheid

Hoe we willen leven en wonen is afhankelijk van technologie, maar meer nog van onze aspiraties, behoeftes en cultuur. Thema’s als vrijheid, duurzaamheid en verbondenheid zijn hierbij in nieuwe woonvormen steeds meer leidend. Peter, neemt je mee met een reis die begon met hutten gemaakt in de natuur door onze stamvaders en eindigt met “barn” woningen, waarmee de cirkel weer rond is.

Peter Driessen is vader van 5 kinderen en woont in Hilversum. Hij heeft een achtergrond in management coaching en consulting. Naast HEAO Bedrijfseconomie heeft hij Psychologie van Arbeid, Gezondheid en Organisatie gestudeerd. Samen met Bennie Eeftink richtte hij in 2004 Spil Games op. Wereldwijd spelen zo’n 100 miljoen mensen elke maand spellen van Spil Games. Sinds 2015 is hij actief in de duurzame bouw met cradle to cradle woningen, maar ook met het faciliteren van communities  op oude fabrieksterreinen. Sustainability first is zijn credo.

Majlis Schweitzer – Jezelf ontmoeten

We moeten vaak zo veel. En in al dat moeten kunnen we onszelf dan zo maar een beetje vergeten, kwijtraken misschien zelfs wel. En ineens moeten we dan naarstig op zoek naar onszelf…. en ook in dat “moeten” rennen we dan gemakkelijk weer aan ons zelf voorbij. Hoe moet dat nou? In deze workshop onderzoeken we hoe je jezelf kunt “ontmoeten”. In het hier en nu even echt contact, met de ander, met jezelf. Spannend? Ja best wel! Verrassend? Wie weet! De moeite waard? Dat zeker! 

Majlis Schweitzer is trainer met een diepe passie voor persoonlijke groei en leiderschap. Ooit afgestudeerd als vrijetijdsdeskundigde bekwaamde zij zich in het trainersvak door diverse opleidingen op het gebied van NLP, graves & systemisch werken te volgen. Samen met Evalien legde zij de basis voor Kernkunde. Een verzameling van effectieve tools die jou helpen om tot de kern te komen. Deze workshop geeft een heel klein kijkje in de keuken.


Peter Lammersma – 
Individualisering van de wereld & sociale cohesie

Het ongekende aantal zzp’ers is een duidelijk teken van de individualisering van de wereld waarin we leven. De overheid wordt daar bang van. Hé, denken ze, de maatschappij verandert, dat is eng! Ik geloof dat de wereld op alle fronten individueel gaat worden. Denk aan transport, zelfrijdende auto’s van Uber maken bus en trein overbodig. Is dat slecht? Gaan we alles alleen doen? Nee, juist niet! Yoga is een bewijs. Yoga kun je overal beoefenen. Thuis, op straat, op kantoor, overal. Lekker alleen op je matje. Heerlijk in je eigen gedachten, luisteren naar je eigen adem. En toch zie ik een enorme sociale cohesie tussen de yogi. Hoezo alleen….

Tja, wat ben ik eigenlijk. Op netwerk borrels, waar ik meestal mijn snor druk, weet ik niet wat ik moet vertellen. Ben ik ondernemer, ben ik software bouwer, noem ik mijzelf consultant, exploiteer ik een espressobar of help ik zelfstandig professionals met samen werken? Een gedreven pleitbezorger van gelijke rechten voor zelfstandig ondernemers, doch regelmatig getroffen door keuzestress. Beide zijn de drijfveer van al mijn activiteiten.

Anita Tamming – Chakra Psychologie

De chakra psychologie komt uit het oude India waar de hindoeïstische yogi’s 4.000 jaar geleden de chakraleer al als spirituele gids gebruikten. Ieder chakra stelt een aspect van het bewustzijn voor dat kenmerkend voor ons leven is en ons in staat stelt lichaam, ziel en geest beter te leren kennen. Samen vormen ze een systeem van vitale levenskracht. Je hoeft echt geen yogi te zijn om de waarde van de inzichten te ervaren. Ook voor westerlingen kan de chakraleer waardevol zijn om je innerlijke wereld beter te begrijpen.

Anita beoefent al 20 jaar yoga en meditatie. Ze heeft de meerjarige Yogadocenten-opleiding gevolgd en diverse trainingen (o.a. chakra psychologie en trauma healing van Anodea Judith; sjamanisme, en de 7 spirituele wetten van yoga). Anita geeft sinds 2002 Hatha yoga en diverse cursussen en is eigenaar, coach en trainer op het gebied van transformatieprocessen bij LAB voor Leiders.

Irene van Gent – Geluk in 8 koppen thee

Yoga als levensstijl? Hoe kun je je leven inrichten volgens de eeuwenoude yogaprincipes en is dat wel van deze tijd? Door mijn reis langs het Achtvoudige pad van yoga ontdekte ik dat yoga een belangrijke levensfilosofie is die je dichterbij jezelf brengt. Waardoor je keuzes maakt die echt bij je passen en waar jij gelukkig van wordt. Tijdens mijn lezing vertel ik je hoe je de oude filosofie kunt vertalen naar jouw dagelijkse leven.

Irene van Gent is yogi, schrijver (Geluk in 8 koppen thee), public speaker en inspirator. Ze gelooft dat je het leven alleen op jouw manier kunt leiden als je weet wie je in essentie bent. Hierdoor durf je keuzes te maken die het beste bij jou passen en zo creëer je jouw ideale leven. Je durft los te staan van de meningen van anderen en vanuit jouw behoeften je leven in te richten.

 

Wellnessplein

Ga langs bij deze helden om optimaal fysiek, mentaal en emotioneel geluk te ervaren. Laat je provocatief coachen of lekker masseren: voet, hoofd, rug, fullbody, stoel of thais; hier vind je het allemaal. Kom erachter wie je bent en wat je drijfveren zijn met de kernkunde scan en ga langs bij Feel Good at work voor een hoofd/hartcheck op werkgebied. Laat je hand lezen door een expert of ervaar de helende werking van een reiki behandeling. Laat je verrassen, ervaar iets nieuws en krijg nieuwe inzichten. De hele dag geopend.

Ritme van je lichaam
Beltane Body & Mind
Ans Handlezen
Massagetherapie Hilversum
Medium/kinderreadingen
Ginger Fairy
Persoonlijk Leiderschap Coaching
Kernkunde
Reiki Praktijk Sirius
Studio Corad

Yogi Heroes Stage

 

Tijd Wat Wie
12:30 – 14:00 Assisted Yin Class (in duo’s) Nadine Muller
14:15 – 15:15 Dance of the Dragon Maija Klamer & live muziek van Remco Wind
15:30 – 17:00 Ashtanga Full Primary Be peace be Love
17:15 – 18:15 Creative free flow Giselle, Chi Tantra Flow
18:30-19:30 Sound Experience Gongconcert Spirit connection & friends (didgeridoo, percussie en meer)

Chi Tantra Flow
Bij Nadine
Studio Life Art
Yogi Heroes
Spirit Connection
Be Peace Be Love

*Voor deelname aan de lessen en workshops heb je een Feel Good Pass nodig
*Zorg ervoor dat je zelf een yogamat meeneemt. Yogamatten zijn ook te koop op de Feel Good markt.